Preaload Image

30 dies cap al residu 0

User Avatar
(0 valoració)
€45.00
En aquest curs coneixerem amb una mica més de profunditat i des dels diferents àmbits afectats, el problema dels plàstics d'un sol ús. A nivell general, de salut, i també a través d'articles específics sobre 15 dels productes d'un sol ús (o envasats en plàstic no-reutilitzable) que utilitzem en el nostre dia a dia. Aquest curs consta també de múltiples eines, alternatives i propostes per a un consum més responsable, oferint alternatives multinivell (això és, alternatives més o menys absolutes o "radicals" per als diferents punts de partida i necessitats personals) per a cadascun dels productes observats, així com per altres problemes genèrics dels plàstics.

Sabem que els plàstics d’un sol ús són un problema creixent. Però…sabem exactament per què? Coneixem l’impacte dels plàstics en els mars i el planeta, en la nostra salut, a escala social, en la pobresa dels pobles?

Sabem que reduir-los forma part de la solució, alhora que fem pressió perquè es legislin directrius estrictes en referència a l’envasat d’un sol ús i perquè les institucions adoptin mesures necessàries per al seu compliment.

Però…sabem què podem fer per a reduir-los, sense caure en solucions paradoxalment consumistes, elitistes i pràcticament impossibles d’executar?

En aquest curs introductori, coneixerem amb una mica més de profunditat i des dels diferents àmbits afectats, el problema dels plàstics d’un sol ús. A nivell general, de salut, i també a través d’articles específics sobre 15 dels productes d’un sol ús (o envasats en plàstic no-reutilitzable) que utilitzem en el nostre dia a dia.

Per descomptat, aquest curs consta també de múltiples eines, alternatives i propostes per a un consum més responsable, oferint alternatives multinivell (això és, alternatives més o menys absolutes o “radicals” per als diferents punts de partida i necessitats personals) per a cadascun dels productes observats, així com per altres problemes genèrics dels plàstics.

Per acabar, l’última setmana del curs es destinarà a “empoderar” lxs participants a escollir productes/problemes lligats als plàstics d’un sol ús que es trobin en la seva vida quotidiana i no s’hagin tractat encara, i a investigar-ne l’impacte per a descobrir-ne les solucions possibles.

Aquest procés i molts d’altres es compartiran amb un guiatge i assessorament constant per part de la tutora i un espai de debat/comentaris a sota de cada secció, on poder interactuar amb la resta de participants i compartir solucions, dubtes i experiències.

Amb només 30 dies haurem ampliat el nostre nivell de conscienciació i informació en relació amb el problema del plàstic (factor indispensable per a un canvi sostingut en el temps) i haurem après alternatives que ens poden ajudar i guiar molt en aquesta transició. A més, haurem incorporat/augmentat el nostre esperit crític en aquest àmbit i les ganes de fer recerca i adoptar alternatives més sostenibles.

Un canvi de cara a l’estiu, o per a qualsevol moment de les nostres vides. Una oportunitat de guanyar salut, butxaca i un impacte més positiu a nivell mediambiental i social.

Detalls del curs

  • Classes 34
  • Tests 1
  • Durada 50 horas
  • Nivell Todos los niveles
  • Language Català
  • Estudiants 24
  • Certificat No
  • Valoració Yes

Valoracions

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
€45.00

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *