User Avatar

La Farmaciola de la Meva Vida

Lifetime access
All levels
45 lessons
0 quizzes
82 students

Obrir la teva farmaciola, que t’ha costat un parell de passejades i un reguitzell de plantes assecades

Obrir aquests pots de màgia silvestre, hortícola, o cultivada en el teu hort urbà i ensumar amb atenció allò que et cuidarà.

Obrir la teva farmaciola, i dissenyar una infusió, xarop o sopa que t’acompanyarà en el malestar que pateixis, oferint-te, a més, un moment de ritual, auto-cura i gaudi pels sentits.

Guarir-te amb les plantes que creixen allà on vius (o en aquesta zona), i que saben perfectament allò que tu necessites.

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Aquest curs et donarà a conèixer plantes i arbres locals, silvestres o fàcils de cultivar (i, arribat el cas, que puguis comprar seques per un preu molt assequible) que et podran servir per a resoldre un amplíssim ventall de patologies menors (però molt incòmodes) des de la calidesa de casa teva.

A través de fitxes de cada planta, i de càpsules per a les diferents patologies, aprendràs com collir, preparar i conservar els diferents remeis senzills però eficaços per a recuperar el benestar.

No et passa, en descobrir plantes medicinals, que et satura la quantitat de plantes que serveixen per a la mateixa cosa i no saps en quines focalitzar?

Que, en canvi, quan cerques un remei específic per una malaltia, allò que trobes no ho tens a mà (i/o és exòtic i llunyà)?

La idea d’aquest curs és oferir-te un ventall de plantes locals i fàcils de cultivar o aconseguir i que serveixin (potser combinades amb altres espècies del curs) per a moltes de les possibles patologies amb què et puguis encarar.

Incorpora aquesta farmaciola natural a la teva vida, i sigues una mica més partícip/a de la teva salut!

APRENENTATGES QUE OBTINDRÀS

 • + de 7 preparacions medicinals folklòriques de baixa dificultat i molta eficàcia.
 • + de 12 plantes medicinals locals, les seves propietats medicinals i les seves condicions de collita.
 • Classes gravades sobre plantes medicinals i preparacions tradicionals.
 • Utilització de les plantes descobertes a través de les preparacions apreses, per a tractar més de 15 grups de patologies.
 • Coneixements generals d’elaboració de medicina amb plantes (quin tipus de preparació va millor per a què, quines plantes es complementen…) per a poder incorporar altres plantes i respondre a altres necessitats fora del curs.
 • Fòrum de preguntes per a resoldre qualsevol dubte amb mi i/o la resta de participants.

Aquest curs es pot complementar especialment bé amb el curs “Mala herba…ho seràs tu” de plantes silvestres comestibles (contacta’m per a obtenir un codi de descompte per la compra conjunta!).

5 respostes
 1. Berta Garriga
  Berta Garriga says:

  Hola! Sí, les tintures es poden prendre en via interna (sigui a gotes directament o combinades amb altres preparacions) i en via externa. L’alcohol de farmàcia no es pot utilitzar en via interna però sí en via externa (jo recomano fer-les amb alcohol consumible perquè així la pots utilitzar indistintament). De totes maneres, caldrà vigilar les quantitats i proporcions en l’aplicació externa ja que l’alcohol pot ser molt ressecant per a la pell. Ara em reviso el que passa a aquella entrada, gràcies!

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *