Preaload Image

La Farmaciola de la Meva Vida

User Avatar
(2 valoracions)
€45.00
Aquest curs et donarà a conèixer plantes i arbres locals, silvestres o fàcils de cultivar (i, arribat el cas, que puguis comprar seques per un preu molt assequible) que et podran servir per a resoldre un amplíssim ventall de patologies menors (però molt incòmodes) des de la calidesa de casa teva.

Obrir la teva farmaciola, que t’ha costat un parell de passejades i un reguitzell de plantes assecades

Obrir aquests pots de màgia silvestre, hortícola, o cultivada en el teu hort urbà i ensumar amb atenció allò que et cuidarà.

Obrir la teva farmaciola, i dissenyar una infusió, xarop o sopa que t’acompanyarà en el malestar que pateixis, oferint-te, a més, un moment de ritual, auto-cura i gaudi pels sentits.

Guarir-te amb les plantes que creixen allà on vius (o en aquesta zona), i que saben perfectament allò que tu necessites.

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Aquest curs et donarà a conèixer plantes i arbres locals, silvestres o fàcils de cultivar (i, arribat el cas, que puguis comprar seques per un preu molt assequible) que et podran servir per a resoldre un amplíssim ventall de patologies menors (però molt incòmodes) des de la calidesa de casa teva.

A través de fitxes de cada planta, i de càpsules per a les diferents patologies, aprendràs com collir, preparar i conservar els diferents remeis senzills però eficaços per a recuperar el benestar.

No et passa, en descobrir plantes medicinals, que et satura la quantitat de plantes que serveixen per a la mateixa cosa i no saps en quines focalitzar?

Que, en canvi, quan cerques un remei específic per una malaltia, allò que trobes no ho tens a mà (i/o és exòtic i llunyà)?

La idea d’aquest curs és oferir-te un ventall de plantes locals i fàcils de cultivar o aconseguir i que serveixin (potser combinades amb altres espècies del curs) per a moltes de les possibles patologies amb què et puguis encarar.

Incorpora aquesta farmaciola natural a la teva vida, i sigues una mica més partícip/a de la teva salut!

APRENENTATGES QUE OBTINDRÀS

 • 7 preparacions medicinals folklòriques de baixa dificultat i molta eficàcia.
 • 12 plantes medicinals locals, les seves propietats medicinals i les seves condicions de collita.
 • Utilització de les plantes descobertes a través de les preparacions apreses, per a tractar més de 15 grups de patologies.
 • Coneixements generals d’elaboració de medicina amb plantes (quin tipus de preparació va millor per a què, quines plantes es complementen…) per a poder incorporar altres plantes i respondre a altres necessitats fora del curs.
 • Fòrum de preguntes per a resoldre qualsevol dubte amb mi i/o la resta de participants.

Detalls del curs

 • Classes 40
 • Tests 0
 • Durada 20 horas
 • Nivell Tots els nivells
 • Language Català
 • Estudiants 42
 • Certificat No
 • Valoració Yes

Valoracions

Average Rating

5
2 ratings

Detailed Rating

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
 • Admin bar avatar

  Curs enriquidor i amè!

  Per mi ha sigut un curs molt enriquidor per conèixer les propietats de les nostres plantes autòctones. Una manera d'aproximar-te i poder decidir en la nostra autocura d'una forma fàcil i senzilla. Molt contenta amb les explicacions detallades, donades al curs i d'apropar-me una mica més a tota aquesta visió holística!

 • Admin bar avatar

  Molt recomanable! Aprens, descobreixes i connectes!

  Un curs molt interessant, amè i on he descobert les meravelloses propietats de les plantes que tenim a tocar, al mediterrani. Ara no puc anar per un camí de sorra sense fixar-me si és una dent de lleó o la seva cosina. M'ha animat a connectar amb la natura i portar-la a casa perquè formi part del meu dia dia tant dins la farmaciola, com a taula. Molt recomanable per les que com jo no tingueu gaire idea de plantetes. Arrelsvoladores fa que perdem la por i tornem a connectar.

€45.00

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *