LA FARMACIOLA DE LA MEVA VIDA

Aquest curs et donarà a conèixer plantes i arbres locals, silvestres o fàcils de cultivar (i, arribat el cas, que puguis comprar seques per un preu molt assequible) que et podran servir per a resoldre un amplíssim ventall de patologies menors (però molt incòmodes) des de la calidesa de casa teva.

MALA HERBA...HO SERÀS TU!

En aquest curs, descobriràs cada dia una nova espècie silvestre del mediterrani, aprenent:-Identificació: m'acompanyaràs en vídeo dins del meu cistell.

-Propietats nutritives: et sorprendràs i, probablement, decidiràs reduir la teva llista de la compra.

-Propietats medicinals: a nivell introductori, et meravellaràs de quantes coses pots sanar no només de forma natural sinó també de forma local.

-Cuina amb plantes silvestres: et compartiré, cada dia, una recepta pròpia vegana i sense generar residus plàstics amb una espècie silvestre.

30 DIES CAP AL RESIDU ZERO

En aquest curs coneixerem amb una mica més de profunditat i des dels diferents àmbits afectats, el problema dels plàstics d'un sol ús. A nivell general, de salut, i també a través d'articles específics sobre 15 dels productes d'un sol ús (o envasats en plàstic no-reutilitzable) que utilitzem en el nostre dia a dia.

Aquest curs consta també de múltiples eines, alternatives i propostes per a un consum més responsable, oferint alternatives multinivell (això és, alternatives més o menys absolutes o "radicals" per als diferents punts de partida i necessitats personals) per a cadascun dels productes observats, així com per altres problemes genèrics dels plàstics.