Sobre mi

Sóc la Berta, dona, mare i bruixa penedesenca. Visc en una masia en una petita vall a l’Alt Penedès i em dedico a estudiar, experimentar i compartir tots els aspectes relacionats amb una vida més autosuficient, sostenible i respectuosa amb la natura (i, per tant, amb nosaltres mateixes).

M’agrada la tardor, fer activisme a través de viure una vida irreverent (i compartir-la) i veure brotar verdures de l’hort. Ballar amb els meu fills, enfornar un “brownie” de carbassó i treballar amb el veïnat per a crear un municipi més actiu i cohestionat són també alguns dels meus “hobbies” actuals (sempre cíclics, en constant evolució).

Com menys necessito, més feliç sóc. I sóc bastant feliç.

A nivell més practico-teòric, però, m’he format en herbalisme silvestre i plantes medicinals amb a Chestnut School of Herbal Medicine, fet que m’ha ajudat a ordenar i fonamentar millor els meus aprenentatges autodidactes. He estudiat la carrera de Ciències Socials per la UOC, la qual m’aporopa una visió també humanista i en clau de classe alhora d’encarar les meves propostes sobre canvis de vida cap a la sostenibilitat.

Fa 8 anys vaig dedicar mesos a fer “stages” en diversos restaurants, on se’m va enfortir la meva passió (ja existent) per la cuina, i on vaig aprendre més sobre creació gastronòmica i coodinació a la cuina (Relae a Copenhagen, Dinamarca; La Via del Vi a Perpinyà, França i Bar Pancho a Tsujido, Japó).

El projecte d’Arrels Voladores potser es va estar gestant sempre, però puc dir que fa 4 anys que la meva feina és aquesta, i en aquest ensenyar no he parat d’aprendre (la meva part preferida del projecte!). 

Sobre mi

Sóc la Berta, dona, mare i bruixa penedesenca. Visc en una masia en una petita vall a l’Alt Penedès i em dedico a estudiar, experimentar i compartir tots els aspectes relacionats amb una vida més autosuficient, sostenible i respectuosa amb la natura (i, per tant, amb nosaltres mateixes).

 

M’agrada la tardor, fer activisme a través de viure una vida irreverent (i compartir-la) i veure brotar verdures de l’hort.Ballar amb el meu fill, enfornar un “brownie” de carbassó i treballar amb lxs veïnxs per a crear un municipi més actiu i cohestionat són també alguns dels meus “hobbies” actuals (sempre cíclics, en constant evolució).

Com menys necessito, més feliç sóc. I sóc bastant feliç.​​

A nivell més practico-teòric, però, m’he format en herbalisme silvestre i plantes medicinals amb a Chestnut School of Herbal Medicine, fet que m’ha ajudat a ordenar i fonamentar millor els meus aprenentatges autodidactes.Estudio la carrera de Ciències Socials per la UOC, la qual m’aporopa una visió també humanista i en clau de classe alhora d’encarar les meves propostes sobre canvis de vida cap a la sostenibilitat.

Fa 4-5 anys vaig dedicar mesos a fer “stages” en diversos restaurants, on se’m va enfortir la meva passió (ja existent) per la cuina, i on vaig aprendre més sobre creació gastronòmica i coodinació a la cuina (Relae a Copenhagen, Dinamarca; La Via del Vi a Perpinyà, França i Bar Pancho a Tsujido, Japó).

Sobre mi

Sóc la Berta, dona, mare i bruixa penedesenca. Visc en una masia en una petita vall a l’Alt Penedès.

Em dedico a estudiar, experimentar i compartir tots els aspectes relacionats amb una vida més autosuficient, sostenible i respectuosa amb la natura (i, per tant, amb nosaltres mateixes).

M’agrada la tardor, fer activisme a través de viure una vida irreverent (i compartir-la) i veure brotar verdures de l’hort. Ballar amb els  meus fills, enfornar un “brownie” de carbassó i treballar amb lxs veïnxs per a crear un municipi més actiu i cohestionat són també alguns dels meus “hobbies” actuals (sempre cíclics, en constant evolució).

Com menys necessito, més feliç sóc. I sóc bastant feliç.

A nivell més practico-teòric, però, m’he format en herbalisme silvestre i plantes medicinals amb a Chestnut School of Herbal Medicine, fet que m’ha ajudat a ordenar i fonamentar millor els meus aprenentatges autodidactes.Estudio la carrera de Ciències Socials per la UOC, la qual m’aporopa una visió també humanista i en clau de classe alhora d’encarar les meves propostes sobre canvis de vida cap a la sostenibilitat.

Fa 7-8 anys vaig dedicar mesos a fer “stages” en diversos restaurants, on se’m va enfortir la meva passió (ja existent) per la cuina, i on vaig aprendre més sobre creació gastronòmica i coodinació a la cuina (Relae a Copenhagen, Dinamarca; La Via del Vi a Perpinyà, França i Bar Pancho a Tsujido, Japó).

Aquesta pàgina ha estat dissenyada per Aessentia Estudio. Pots seguir-li la pista a Instagram i a la web clicant als enllaços que tens en aquesta frase.

X